#

Lustrumfeest HV Spijkenisse

22-3
Save the date! 

Landrotten, blok de volgende dagen in jullie agenda's: 23 en 24 juni! HV Spijkenisse is dit jaar namelijk bezig het 45e seizoen te spelen en zo'n lustrum moeten we niet ongemerkt voorbij laten gaan.  

We toveren de club om tot het terrein van AriĆ«l en Jack Sparrow, een betoverende waterwereld. Tijd voor feest, een hockeyclinic, obstacle run, BBQ, nog meer feest, heel veel gezelligheid, lol en herinneringen ophalen. 

De komende weken zullen we steeds meer details delen over het weekend, maar weet vast: 
- vrijdag 23 juni zal een knallend feest worden georganiseerd voor senioren, recreanten, veteranen, oud-leden, sponsoren en ouders van de jeugd. Denk aan cocktails, oesters en goede muziek;
- zaterdag 24 juni is er voor de jeugd van O14 en jonger een hockeyclinic, voor de O18 en O16 een obstacle run, er komt een springkussen / buikschuifbaan, oudgedienden van Dames en Heren 1 spelen een potje tegen onze huidige eerste teams, een BBQ en als afsluiter een feest voor de jeugd. 

Lijkt het je leuk om iets te betekenen in de voorbereidingen qua klussen, versieren, helpen? Of denk je, ik wil daar graag iets in betekenen qua sponsoring? Laat het weten via [email protected]

Een feestelijke groet, 
Maarten Bosman en Mieke Oostveen

 
22-3-2023 Festiviteiten