Teamfoto uploaden?
Ondersteuners loggen in en plaatsen bij Overzicht onder Ik.
Natuurlijk een kopie naar de webmaster.
Nog geen verslagen.
Scheidsrechterscommissariaat
Trainers & coaches
Junioren (jongens)
Jeugdbestuur
Lid
Trainingscoördinator
Junioren (meisjes)
Relaties
Zaterdagcoördinator
Scheidsrechterscommissariaat
Praktijkbegeleider

vrijdag 14 augustus 2015
Hierbij het definitieve trainingschema 2015 - 2016
Veel plezier met de training
De TC

woensdag 1 juli 2015

Nieuwsafbeelding

Beste leden, ouders of verzorgers,
Het Bestuur roept hierbij alle leden en ouders/verzorgers van minderjarige leden op om de Algemene Leden Vergadering (ALV) te houden op dinsdag 1 september 2015 bij te wonen. Na het officieel aannemen van de nieuwe statuten zijn zowel leden als ouders/verzorgers van minderjarige leden stemgerechtigd en kunnen zij dus allemaal meebeslissen over de toekomst van HVS.

woensdag 26 augustus 2015

Nieuwsafbeelding

Tijdens het Europees Kampioenschap hockey betreden het Nederlandse heren- en dameselftal het veld in een opvallend wedstrijdshirt. Daarop staan namelijk 129 namen van ‘Uitblinkers’: vrijwilligers die door clubleden werden betiteld als onmisbare krachten voor de vereniging. Het uitblinker-shirt is een initiatief van de  Rabobank  om de clubvrijwilligers en hun onmisbare diensten in het zonnetje te zetten. De Rabobank riep hockeyend Nederland in de tweede helft van het afgelopen seizoen op om de uitblinkers van hun eigen vereniging

dinsdag 25 augustus 2015
Duizenden coaches, aanvoerders en begeleiders kunnen elkaar nu makkelijk vinden! En dat dank zij de nieuwste toevoeging aan de HVS clubapp en de persoonlijke webpagina. Teamondersteuners kunnen nu zelf zien welke andere clubs een verzoek hebben uitgezet voor een oefenwedstrijd en kunnen zelf ook verzoeken uitzetten. Daarbij kunnen ze gericht zoeken / uitzetten op niveau en tijdspanne. Via de clubapp kan er ook nog direct contact gelegd worden met een team, door een club en team te selecteren. Uiteraard dient er bij thuiswedstrijden

vrijdag 21 augustus 2015
Beste ouders en verzorgers,    De TC Jongste Jeugd organiseert op woensdag 26 augustus een informatieavond met spelregeluitleg voor de Jongste Jeugd. U bent van harte welkom in de vergaderruimte van het clubhuis. Deze uitleg is zeer geschikt voor ouders van deze teams omdat bij elke thuiswedstrijd er 1 ouder als spelbegeleider aanwezig moet zijn. Als eventuele voorbereiding op deze avond kunt de spelregels vinden op de site van KNHB:

vrijdag 21 augustus 2015

Nieuwsafbeelding

Een nieuw seizoen staat voor de deur, de tellers staan weer op nul en teams maken zich klaar voor de start van hun competitie 2015-2016. Met ingang van het nieuwe seizoen gelden nieuwe spelregels.

woensdag 19 augustus 2015

Nieuwsafbeelding

Op dinsdag 8 september 2015 van 19:30 – 21:00 uur organiseert Ben Stuijts in samenwerking met de Hockey Academy de eerste in een reeks van informatie avonden bedoeld om de trainers en coaches van HVS verder te ontwikkelen. De voorbereiding van de avond is gedaan in nauwe samenspraak met de trainers en coaches van zowel heren als dames 1 en de Hockey Academy.

vrijdag 14 augustus 2015

Nieuwsafbeelding

Dinsdag 1 september is er gelegenheid op de club om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer. Tussen 18:30 en 20:00 uur kunt u vrij binnen lopen in het clubhuis. Let op: wees op tijd, de ALV staat aansluitend gepland! Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent, uw aanmelding is reeds uitgeprint en u ontvangt na het aanmelden meer informatie.
Aanmelden via:  http://shop.gebit.nl

vrijdag 26 juni 2015
Heren 1 vangt de training aan op dinsdag 28 juli en de competitie start is op zondag 13 september.
Gedurende deze trainingstage spelen zij de volgende oefenwedstrijden.

-Zondag 9 Augustus uit tegen HDS aanvang 14.45 uur
-Zondag 16 Augustus thuis tegen Hisalis aanvang 14.30 uur
-Zondag 23 Augustus thuis tegen Pelikaan aanvang 14.30 uur
-Vrijdag 28 Augustus Toernooi op HVS samen met Dames 1 in totaal 8 standaard teams GEVOLGT DOOR EEN FEESTJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zondag 21 juni 2015
Stilzitten tijdens het zomerreces, niet voor Dames 1 in elk geval. Met een heus loopprogramma (ook goed te gebruiken als je niet in Dames 1 speelt) en een volle agenda in augustus gaan de dames optimaal voorbereid het nieuwe seizoen in.
di 04.08
training

do 06.08
training

vrijdag 15 mei 2015
Beste Leden,
Per 1 mei is Marco Hofman terug getreden uit het bestuur conform mededeling ALV 2014. Enige tijd geleden heeft Hans de Graaf aangegeven deze taak op te willen pakken. Tot aan de ALV 2015 zal Hans interim deze functie vervullen. Wij zullen Hans op de ALV aandragen vanuit het Bestuur voor deze functie. Mochten er andere leden interesse hebben in deze functie dan kunnen zij contact opnemen met ondergetekende.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

ALV 1-9

ALV 1-9-15
Jij komt toch ook?

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB