Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Rijschema in wedstrijdschema?
Log in op mijn HVS en klik op rijschema (alleen voor coaches).
Nog geen verslagen.
Trainingscoördinator
Junioren (meisjes-B)
Scheidsrechterscommissariaat
Jeugdbestuur
Lid
Trainers & coaches
Junioren (meisjes)
Zaterdagcoördinator

maandag 18 augustus 2014
Hierbij het "voorlopige" trainingschema 2014-2015. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren van de trainers. Vanaf volgende week (Maandag 25 Augustus) kan er getraint worden via bijgevoegd schema. Indien je wilt reageren dan kan dat maar dan eerst overleggen met de trainer van je team en de reactie ook door je trainer laten sturen.   Succes en allemaal een sportief seizoen toegewenst

dinsdag 19 augustus 2014
Het is inmiddels een mooie traditie in hockeyland; de jaarlijkse Rabo Hockey Fandag. Honderden kinderen beleven de dag van hun leven met de hockey internationals van Jong Oranje en het grote Oranje. De editie van 2014 vindt plaats op zaterdag 18 oktober op hockeyclub SCHC in Bilthoven. Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober.

Hockeyplezier en er ook nog wat van opsteken

vrijdag 11 juli 2014
De meeste van jullie wisten al in welk team je volgend seizoen gaat spelen. Hieronder nog eens de complete teamindelingen voor het seizoen 2014 -2015. Kijk in de tabel (wordt niet goed weergegeven in de clubapp) in welk team jij en je vrienden/vriendinnen volgend jaar gaan spelen. Deze tabel wordt niet bijgewerkt, wijzigingen in de indelingen zullen wel op de teampagina's worden doorgevoerd. Eventuele op- of aanmerkingen over deze tabel svp via het e-mailadres van de TC van de leeftijdsgroep. E-mailadressen vind je op deze pagina .

donderdag 10 juli 2014

Nieuwsafbeelding

Hockeybitjes op maat happen bij HV Spijkenisse.
Dinsdag 9 september 18.30-20.00 uur in clubhuis.  Meld je nu aan via: shop.gebit.nl
Voor iedereen een kwalitatief hoogstaand bitje in kleuren naar eigen wens. Voor meer info, zie de bijlage.

Meest gestelde vragen

zaterdag 7 juni 2014
Op deze pagina vind u alle bij de webmaster bekende teamfoto's van dit seizoen. Heeft u nog een teamfoto die niet misstaat in deze galerij? Of staan niet alle namen van de teamleden onder de foto? Of heeft u de originele foto in een betere kwaliteit? Stuur uw bijdrage naar webmaster@hvspijkenisse.nl onder vermelding van het team.
Heren 1

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.