Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Teamfoto uploaden?
Log in op mijn HVS en klik op Teamprofiel!
Stuur de webmaster een kopie.
Nog geen verslagen.
Jeugdbestuur
Lid
Zaterdagcoördinator
Trainingscoördinator
Scheidsrechterscommissariaat
Junioren (meisjes)
Trainers & coaches
Junioren (meisjes-B)
De agenda is leeg

vrijdag 11 juli 2014
De meeste van jullie wisten al in welk team je volgend seizoen gaat spelen. Hieronder nog eens de complete teamindelingen voor het seizoen 2014 -2015. Kijk in de tabel (wordt niet goed weergegeven in de clubapp) in welk team jij en je vrienden/vriendinnen volgend jaar gaan spelen. Deze tabel wordt niet bijgewerkt, wijzigingen in de indelingen zullen wel op de teampagina's worden doorgevoerd. Eventuele op- of aanmerkingen over deze tabel svp via het e-mailadres van de TC van de leeftijdsgroep. E-mailadressen vind je op deze pagina .

donderdag 10 juli 2014

Nieuwsafbeelding

Hockeybitjes op maat happen bij HV Spijkenisse.
Dinsdag 9 september 18.30-20.00 uur in clubhuis.  Meld je nu aan via: shop.gebit.nl
Voor iedereen een kwalitatief hoogstaand bitje in kleuren naar eigen wens. Voor meer info, zie de bijlage.

Meest gestelde vragen

zaterdag 7 juni 2014
Op deze pagina vind u alle bij de webmaster bekende teamfoto's van dit seizoen. Heeft u nog een teamfoto die niet misstaat in deze galerij? Of staan niet alle namen van de teamleden onder de foto? Of heeft u de originele foto in een betere kwaliteit? Stuur uw bijdrage naar webmaster@hvspijkenisse.nl onder vermelding van het team.
Heren 1

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.