Junioren (meisjes-B)
Junioren (meisjes)

woensdag 25 maart 2015
Beste ouder(s)/verzorger(s) meisjes D/C/B,
HVS heeft je hulp nodig.
Veel vrijwilligerswerk wordt al verzet door trainers/coaches en teambegeleiders, dat is geweldig. Voor al deze vrijwilligers zoekt HVS nog ouders die het aanspreekpunt oftewel lijncoördinator willen zijn voor de ouders, spelers en trainers/coaches in de C-lijn en de B-lijn.

dinsdag 24 maart 2015
Aan de wegen wordt gewerkt, en bij voorkeur de wegen waar je op rijdt. Ook de komende periode zal dit niet anders zijn. De bij ons bekende verkeershinder wordt gepubliceerd in het blok "Weer & verkeer" onder op de voorpagina en onder de wedstrijdschema's. Werp hier altijd even een blik op, voorkom te laat komen voor je wedstrijd.

maandag 23 maart 2015
Wie heeft het nog niet gemerkt? De verbouwing van ons clubhuis is momenteel in volle gang. Als het goed is, hebben we voor het einde van het seizoen een prachtig clubhuis. Dit heeft helaas wel wat consequenties voor de toernooien. Het CD toernooi slaan we dit jaar een keer over, omdat we niet zeker weten of de verbouwing voor de geplande datum van het toernooi klaar is. Wel kunnen we al verklappen dat het weekend van 12, 13 en misschien 14 juni gereserveerd staat voor een feestelijke opening van ons verbouwde clubhuis. Zet deze data alvast in

zaterdag 21 maart 2015

Nieuwsafbeelding

Ook dit jaar is er weer volop gelegenheid om kennis en kunde bij te schaven in de zomerperiode. Diverse kampen hebben weer een pracht van een programma opgezet waar je onder begeleiding van 's lands besten de fijne kneepjes van het vak krijgt aangereikt. De Nationale Hockeykampen bieden een TK-hockeystick aan ter waarde van €149,- voor allen die zich voor 31 maart aanmelden. Alle, bij HVS bekende, grote kampen vind je op  http://goo.gl/7YTCEs

zaterdag 21 maart 2015
In alweer een nieuwe bijlage van Jan Hofman is te zien hoe de vloer gestort werd. Piepschuim, draadstaal en beton zijn de hoofdbestanddelen in deze aflevering.

Op  http://goo.gl/BrEy7w

donderdag 19 maart 2015

Nieuwsafbeelding

Vrijwilligers spelen een onmisbare rol in de amateursport en daarmee in de maatschappij, clubhelden zijn het! Hoogste tijd om die vrijwilligers in het zonnetje te zetten door middel van de Verkiezing Clubhelden van de amateursport! De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente wint er een clubheld met de beste gemiddelde waardering (wel minimaal 50 stemmen nodig) en een clubheld met de meeste stemmen. Ook clubhelden van kleinere clubs kunnen dus een titel winnen!

donderdag 12 maart 2015

Nieuwsafbeelding

Onderstaand bericht van de KNHB.

Hoewel het speelschema al sinds september bekend is en in de jaarbijeenkomst in juni vorig jaar is besproken komen er veel vragen over 25 april.
25 april is voor een groot aantal (basis)scholen de eerste dag van de meivakantie.
De variaties qua vakanties zijn in mei zeer divers.  Er zijn scholen met 2 weken vanaf 25/4, met 2 weken vanaf 2 mei en met 1 week vanaf 25/4 en 1 week vanaf 9 mei.

dinsdag 10 maart 2015

Beste Leden,
Zoals reeds aangegeven zal het nieuwe clubhuis spoedig worden gerealiseerd.

De werkzaamheden zullen deze week aanvangen en worden verdeeld in een aantal fasen. De eerste fase is de realisatie van de aanbouw. Deze start vanaf 13 maart en duurt circa 4 tot 5 weken. Voor de veiligheid zijn hekken geplaatst en zal van binnenuit nog geen doorgang worden gemaakt tot dat alles gereed is.

woensdag 4 maart 2015
Op vrijdag 10 april vindt de allereerste I-Quiz plaats op HVS. In teams van maximaal vijf personen wordt in acht rondes gestreden om de eer en om de titel van slimste HVS'er. Ben je16+ en lid van HVS of ouder/verzorger van een spelend lid ga dan zo snel mogelijk op zoek naar teamgenoten en schrijf je in. We hebben ruimte voor tien teams. De teams bestaan uit minimaal vier, maximaal 5 personen waarvan eventueel één introducé. Kosten voor deze avond zijn €3,50 per persoon. Aanvangstijd 19.30 uur.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB