Nieuw mobiel nummer?
Log in op de website of de app en verander je instellingen!
Nog geen verslagen.
Zaterdagcoördinator
Junioren (meisjes-D)
Junioren (meisjes)
Trainingscoördinator
Scheidsrechterscommissariaat
Praktijkbegeleider
Trainers & coaches

dinsdag 12 juli 2016
Ook dit jaar zal Dames 1 niet stilzitten tijdens de zomervakantie. Het loopprogramma is weer uitgerold (ook te gebruiken als je niet in dames 1 speelt!!!) en een vol programma vanaf begin augustus tot de start van de nieuwe competitie.

dinsdag 28 juni 2016
Tijdens de zomervakantie is HVS gesloten.

Echter wil je op bepaalde dagen toch trainen dan kun je de sleutel van het hek ophalen. Vanaf 3 juli is de sleutel op te halen bij Dennis Bonten, bereikbaar op 06-55345080.

Geef tenminste 1 tot 2 dagen van te voren aan dat je sleutel nodig hebt. Indien het sleutel adres wijzigt volgt een nieuw bericht. Iedereen alvast een fijne vakantie!

donderdag 30 juni 2016
Beste Leden, Ouders en of Verzorgers van,
Het nieuwe seizoen is officieel morgen 1 juli 2016 begonnen.  Sommige leden hebben dit jaar een verhuizing meegemaakt en of een nieuw mailadres aangemaakt. Indien je gegevens niet up to date zijn in de administratie van HV Spijkenisse mis je belangrijke informatie.

maandag 27 juni 2016
Op basis van de selectietrainingen, het bekijken van wedstrijden door onafhankelijke beoordelaars en de ingevulde voortgangsformulieren ontwikkeling spelers, zijn de selecties van de C, B en A categorie samengesteld.

De volgende teams behoren tot de selectieteams bij de meiden op HVS: MA1, MB1, MB2, MC1 en MC2.

Begeleidingsstaf

vrijdag 15 juli 2016
Hieronder staan de teamindelingen voor komend seizoen zoals bekend op 15 juli 2016. Eventuele wijzingen na deze datum zijn niet verwerkt. Wijzigingen in de indelingen zullen wel in LISA Team en de app worden doorgevoerd.   Veel succes en plezier!

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB