HVS Clubapp

Scheidsrechterscommissariaat

woensdag 1 juli 2015

Nieuwsafbeelding

Beste leden, ouders of verzorgers,
Het Bestuur roept hierbij alle leden en ouders/verzorgers van minderjarige leden op om de Algemene Leden Vergadering (ALV) te houden op dinsdag 1 september 2015 bij te wonen. Na het officieel aannemen van de nieuwe statuten zijn zowel leden als ouders/verzorgers van minderjarige leden stemgerechtigd en kunnen zij dus allemaal meebeslissen over de toekomst van HVS.

vrijdag 26 juni 2015
Heren 1 vangt de training aan op dinsdag 28 juli en de competitie start is op zondag 13 september.
Gedurende deze trainingstage spelen zij de volgende oefenwedstrijden.

-Zondag 9 Augustus uit tegen HDS aanvang 14.45 uur
-Zondag 16 Augustus thuis tegen Hisalis aanvang 14.30 uur
-Zondag 23 Augustus thuis tegen Pelikaan aanvang 14.30 uur
-Vrijdag 28 Augustus Toernooi op HVS samen met Dames 1 in totaal 8 standaard teams GEVOLGT DOOR EEN FEESTJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zondag 21 juni 2015
Stilzitten tijdens het zomerreces, niet voor Dames 1 in elk geval. Met een heus loopprogramma (ook goed te gebruiken als je niet in Dames 1 speelt) en een volle agenda in augustus gaan de dames optimaal voorbereid het nieuwe seizoen in.
di 04.08
training

do 06.08
training

woensdag 17 juni 2015

Beste leden,

Vanaf 1 juni 2015 ben ik aan de slag bij HVS als technische manager. Dit is een nieuwe functie binnen de club en aan mij is gevraagd deze functie vorm en inhoud te gaan geven. Een erg leuke en uitdagende opgave.

De afgelopen periode heb ik mijn steentje kunnen bijdragen aan het neerzetten van een goede begeleidingsstaf voor jongens B1, A1 en heren 1.

Begeleiding jongens B1 & A1

zaterdag 23 mei 2015

Beste leden en ouder(s),

Met een bijna piekfijne accommodatie is de tijd rijp om te werken aan een hockeytechnische visie, gericht op de lange termijn. Het bestuur van Spijkenisse heeft onlangs een akkoord bereikt met Ben Stuijts voor de functie van Technisch Manager. Ben moet vorm en inhoud geven aan de technische ontwikkeling bij de vereniging.

vrijdag 15 mei 2015
Beste Leden,
Per 1 mei is Marco Hofman terug getreden uit het bestuur conform mededeling ALV 2014. Enige tijd geleden heeft Hans de Graaf aangegeven deze taak op te willen pakken. Tot aan de ALV 2015 zal Hans interim deze functie vervullen. Wij zullen Hans op de ALV aandragen vanuit het Bestuur voor deze functie. Mochten er andere leden interesse hebben in deze functie dan kunnen zij contact opnemen met ondergetekende.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

ALV 1-9

ALV 1-9-15
Jij komt toch ook?

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB