Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Mijn HVS? Wat is dat?
Log in en lees de handleiding in het menu MIJN HVS!
Trainers & coaches
Junioren (meisjes)
Zaterdagcoördinator
Jeugdbestuur
Lid
Scheidsrechterscommissariaat
Junioren (meisjes-B)
Trainingscoördinator

dinsdag 16 september 2014

Nieuwsafbeelding

Het Bestuur roept hierbij alle leden en ouders/verzorgers van minderjarige leden op om de Algemene Leden Vergadering (ALV) te houden op maandag 29 september 2014 bij te wonen. Na het officieel aannemen van de nieuwe statuten (besloten in de vorige ALV) zijn zowel leden als ouders/verzorgers van minderjarige leden stemgerechtigd en kunnen zij dus allemaal meebeslissen over de toekomst van HVS.

donderdag 18 september 2014
Velen van ons kijken met heel veel plezier terug op het feest van vorig seizoen waar senioren en ouders/verzorgers van leden met elkaar de dansvloer onveilig maakten. Het feest was zo'n succes dat een vervolg niet uit kon blijven. Op 10 oktober staat dan ook het Oktoberfest op de kalender. Dit keer zijn naast de senioren en ouders/verzorgers van leden ook alle A junioren welkom. Kijk voor aanmelden en meer info op de flyer. Maar zorg dat je er snel bij bent, want vol=vol!

woensdag 17 september 2014
Aanstaande zondag 21 september speelt HC Rotterdam Heren 1 de topper tegen Oranje Zwart. De wedstrijd begint om 14.45 uur op het complex van HC Rotterdam. Met deze twee teams op het veld hebben alle liefhebbers uit onze regio de mogelijkheid om een groot aantal Nederlandse, Belgische, Spaanse en Nieuw Zeelandse internationals aan het werk te zien.
P.s. Bovenstaand is natuurlijk het voorprogramma voor onze eigen Dames 2 die aansluitend het stadion zullen betreden voor hun wedstrijd met HCR D8.

woensdag 17 september 2014
Dit seizoen staan er weer heel veel activiteiten op de kalender waarbij hulp hard nodig is. Vind je het leuk om bijvoorbeeld te helpen bij het organiseren en/of uitvoeren van toernooien, sportdagen of feestjes voor de Jongste Jeugd meld je bij ons aan. Junioren die op zoek zijn naar een leuke werkplek voor hun maatschappelijke stage zijn uiteraard ook van harte welkom. Voor informatie kun je mailen naar: activiteiten@hvspijkenisse.nl

vrijdag 12 september 2014
De KNHB heeft ons verzoek gehonoreerd om alle thuiswedstrijden van onze senioren op dezelfde zondag te laten plaatsvinden. Hierdoor hebben wij om de 2 weken in feite een Super Sunday.
Wij zijn hier zeer blij mee. Het is een middel om de binding met de club en tussen de teams verder te verstevigen. Een wens die in de Ledenvergadering is geuit.

maandag 18 augustus 2014
Het trainingschema 2014-2015 is defenitief. Check nog even goed op welk veld je team ingedeeld is want hier zijn wat veranderingen in aangebracht. De informatie van je team is ook zichtbaar op je HVS App. Vanaf volgende week (maandag 8 September) zal er getraind worden via bijgevoegd schema. Indien je alsnog wilt reageren dan kan dat maar dan eerst overleggen met de trainer van je team en de reactie ook door je trainer laten sturen naar de verantwoordelijke TC lijn coordinator.   Succes en allemaal een

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

ALV 29-9
De 1e met stemrecht voor ouders van jeugdleden.
 Speak now or forever hold your peace!

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB