Fluitbeurt ruilen?
Scheidsrechterscommissariaat
Trainingscoördinator

Nieuwsafbeelding

Op 8 januari 2016 heb ik een tussenstand gepresenteerd over de strategisch visie van onze vereniging aan de ALV. Deze visie is tot stand gekomen na veel gesprekken met trainers, coaches, spelers, lijncoördinatoren, vrijwilligers en bestuurders. Dinsdag 19 januari is een tweede sessie geweest, waar wij met 17 leden hebben door gepraat en - gedacht over het strategisch plan.

dinsdag 9 februari 2016

Nieuwsafbeelding

Afgelopen Zondag is meisjes D1 kampioen in de eerste klasse zaal geworden met 34 punten uit 12 wedstrijden 60 doelpunten voor en 12 tegen werd er na afloop van de laatste wedstrijd een klein feestje gevierd. En gaan de meiden straks weer het veld op om te proberen de dubbel binnen te halen!

Nieuwsafbeelding

Afgelopen zaterdag speelde MA2 in Spijkenisse haar laatste 2 wedstrijden. We moesten uit deze 2 wedstrijden 1 punt halen om ook net als onze teamgenootjes van MA12 zaalkampioen te worden.

Nieuwsafbeelding

Veteranen/-innen mosselavond vrijdag j.l.
Afgelopen vrijdag vond, na een onderbreking van enkele jaren, weer de traditionele mosselavond plaats van de heren veteranen, samen met veterinnen en partners. Het was als van ouds weer een gezellige bijeenkomst, niet in het minst ook door de aanwezigheid van enkele oud-veteranen. Gelegenheidschefkok Frans Born had, geassisteerd door Sido, een heerlijke en smakelijke mosselmaaltijd bereid waar we allemaal enorm van hebben genoten. Daarbij is ook de gelegenheid aan gegrepen om de Club van

vrijdag 5 februari 2016
Voor de tweede helft van het seizoen is de barcommissie op zoek naar nieuwe gezichten. Op zaterdag is er een poule van barmedewerkers die de afgekochte bardiensten invullen. Leden van 16 jaar of ouder kunnen zich voor deze poule aanmelden.

dinsdag 2 februari 2016

Nieuwsafbeelding

Klanten van de Jumbo's in Spijkenisse konden de afgelopen maanden de kas van vier verenigingen aanvullen. Bij iedere € 20,00 kregen zij een munt die goed was voor € 0,10. Die munt konden zij doneren aan hun favoriete vereniging. Vanmorgen kregen de verenigingen hun cheque uitgereikt bij Jumbo Groenewoud. HVS mag maar liefst € 1.413,00 aan de kas toevoegen!
Allemaal hartstikke bedankt voor het meedoen en wie weet volgend jaar weer?

woensdag 27 januari 2016

Nieuwsafbeelding

We zijn weer goed op stoom met de scheidsrechterscursus, de komende lichting die 8 en 18 februari examen doet heeft inmiddels een overzicht ontvangen met de data waarop ze zijn ingedeeld. Wil je nog ruilen? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de webmaster .  In Drillster (de e-learning module) is goed te zien hoever de cursisten al gevorderd zijn. Andy (ouder uit M8E1) is koploper met een beheersing van 98%, op de voet gevolgd door Demi uit MB6 met 94%, Lisanne uit MB6 met 84% en Esther van de Zondag Veterinnen met 82%. Hulde!

maandag 25 januari 2016
Vanaf maandag 15 Februari kan er wederom twee maal getraind worden en vervalt het alternatieve trainingschema tijdens de Mid winter competitie.
Voor deze datum kan er helaas niet van het alternatieve buiten schema afgeweken worden. Dit om misverstanden en dubbele bezettingen van de velden te voorkomen.
Keeperstrainingen worden pas na de voorjaarsvakantie gestart.
De TC

zondag 10 januari 2016

Nieuwsafbeelding

Nog voor de herstart van de reguliere competitie wordt er wederom een cursus arbitrage georganiseerd voor álle competitiespelende leden zonder scheidsrechterskaart die op de examendata 15 jaar of ouder zijn. De scheidsrechterscursus is door de KNHB om logische reden verplicht gesteld voor alle hockeyers. HVS heeft in oktober een inhaalslag gemaakt met maar liefst 53 nieuwe scheidsrechters. In februari pakken we door en worden er 34 nieuwe scheidsrechters opgeleid!

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB