Trainers & coaches
Scheidsrechterscommissariaat

vrijdag 23 januari 2015

Nieuwsafbeelding

Dat er achter de inlog meer zit dan je dacht, dat wist je natuurlijk al. De laatste update van LISA Team maakt het nu nóg mooier en nóg makkelijker! Een greep uit het aanbod:

vrijdag 23 januari 2015
Met verdriet hebben wij deze week kennis genomen van het overlijden van André Tabbers, vader van Roxan (MF1).  Wij zullen André herinneren als een enthousiaste vader die altijd voor ons klaar stond en mooie foto’s maakte van ons team en op andere evenementen van de vereniging.
Ons medeleven gaat uit naar de familie, geliefden en vrienden. Wij wensen iedereen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur,
Dennis Bonten

woensdag 21 januari 2015

Nieuwsafbeelding

Wij organiseren 20 februari een feest voor de beste derde helft van Spijkenisse. Het heet Classy & Fabulous. Dit wordt het leukste feest van heel het jaar in de Vof Cardan. Zorg dat jij er ook bij bent en maak er samen met ons een geweldig feest!! Wil je er bij sowieso bij zijn, meld je dan via Facebook even op aanwezig en deel dit feest met al je vrienden!

Ben jij er ook bij??? Dan gaan wij er samen met jou een geweldig feest van maken!!

dinsdag 16 december 2014

Nieuwsafbeelding

Vanaf heden worden de velden dagelijks gekeurd op bespeelbaarheid. Eventuele afkeuring van de velden zal zoveel mogelijk direct op de site vermeld worden. Helaas kan dat niet altijd realtime, bij twijfel aan de weersomstandigheden of onduidelijkheid op de website (hele dag al prachtig weer, maar de site lijkt niet bijgewerkt) kun je het best even bellen met Jan Hofman, 06 51614797, 06 2010552 of 0181 647925.

vrijdag 28 november 2014
Hierbij een up date van het trainings schema tijdens de MWC/Zaalcompetitie 2014/2015.   Dit schema geldt tot en met 8 Februari 2015 . Vanaf 9 februari wordt er weer getraint volgens het normale schema.   Let goed op de veldindeling want deze is aangepast en in sommige gevallen is de aanvangstijd veranderd.   Fijne jaarwisseling en succes in de zaal.   De TC

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB