Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Flats
Achter de inlog zit meer dan u denkt. 
Ontdek het zelf via de website!
Wedstrijd verslagen
VACATURES
Scheidsrechterscommissariaat
Junioren
Technisch commissariaat
Trainingscoördinator
Technisch commissariaat
Junioren (meisjes)
Bestuur
Faciliteiten
Technisch commissariaat
Zaterdagcoördinator
Communicatie
Webmaster
Scheidsrechterscommissariaat
Praktijkbegeleider
Technisch commissariaat
Trainers & coaches
Op Stapel
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Laatste nieuws

maandag 30 mei 2016

Nieuwsafbeelding

Feestelijke afsluiting van het seizoen met de band Old School. Elk lid, ouder, supporter, kortom iedereen die HVS een warm hart toedraagt is aanstaande zondag van harte welkom. In de rust van Heren 1 trapt de band af om na de wedstrijd los te gaan. De bar en de keuken zijn geopend en vanaf 17.30 uur rijdt Pizza Fresca het terrein op. Heerlijke pizza's gebakken in hun eigen bus. Hou er rekening mee dat er alleen contant betaald kan worden in de bus. Graag tot zondag allemaal! 
 
maandag 30 mei 2016
Woensdag 15 juni vindt het schoolhockey toernooi voor de basisscholen weer plaats. Wij zijn dringend op zoek naar scheidsrechters.
Heb je nooit eerder gefloten dan is dit je kans om een keer kennis te maken met het fluiten. Iedereen die wil/kan is van harte welkom. Aanmelden kan via; activiteiten@hvspijkenisse.nl
Met het fluiten van 1 of 2 wedstrijden van 20 minuten zijn we al geholpen! Geef het tijdstip aan en wij plannen je in. Alvast bedankt voor jullie medewerking.
 
vrijdag 27 mei 2016

Nieuwsafbeelding

District Finales Shoot Outs
Op tweede Pinksterdag stonden de Shoot-out districtfinales gepland bij Hockeyclub Pijnackker. 125 jeugdspelers verdeeld over een ochtend- en een middagprogramma hadden zich via hun eigen vereniging geplaatst voor deze dag. Bij de clubkampioenschappen in april hadden 2 keepers en 4 spelers zich geplaats voor deze finaledag. Helaas was niet iedereen in de gelegenheid om vandaag mee te doen. Lysanne Lebbe die aanwezig was om haar zus aan te moedigen en tijdens de clubcompetitie als tweede eindigde kon zo
 
donderdag 26 mei 2016
Beste spelers, ouders/verzorgers,
De teamindeling seizoen 2016-2017 jongens ABCD is bekend. Bij de indeling van de teams is in eerste instantie uitgegaan van de leeftijd. Gelet op de aantallen jongens zijn er keuzes gemaakt om aantal jongens in hogere en lagere leeftijdscategorie in te delen. Alle teams hebben een vaste keeper. Bij de teamsamenstelling zijn de richtlijnen uit het Strategisch Technisch beleidsplan aangehouden waarbij dit seizoen een overgangsjaar is.  Er worden geen wijzigingen meer gedaan in de
 
dinsdag 24 mei 2016

Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag was Stijn Mini van de Week bij Heren 1. We hopen dat je het erg naar je zin hebt gehad! Bedankt voor het aanmoedigen!! Groeten, Heren 1
 
zondag 22 mei 2016
Het familietoernooi gaat zondag 15 mei niet door vanwege te weinig inschrijvingen. Het wordt verplaatst naar 3 juli in de verwachting dat veel leden en ouders van leden het toch wel erg leuk vinden om deel te nemen. Bijkomend voordeel is dat de kansen op heerlijk toernooi-weer aanzienlijk toenemen!
Dus … schrijf je dit keer massaal in voor het toernooi op zondag 3 juli. We maken er weer een leuke dag van! In de bijlage alle informatie over het toernooi.
 
woensdag 18 mei 2016
Het einde van het seizoen is weer in zicht, en dat betekent ook weer het samenstellen van nieuwe teams voor het komende seizoen. 
 
 
woensdag 4 mei 2016

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 10 juni organiseert Dames 3 een ouderwets gezellig hockeyfeestje voor de A-jeugd en de Senioren!
Met het thema 'Fouter dan fout'
Aan de bar pinnen, entree is 5 euro cash! Aanmelden via het formulier in het clubhuis!
Hopelijk zien we jullie allemaal op vrijdag 10 juni 'Fouter dan fout'
 
woensdag 13 april 2016
Beste Leden,
Op zondag 3 juli willen wij iedereen graag uitnodigen voor Het Kampioenenbal . Alle teams, zowel zaal als veldkampioen, worden gehuldigd.
Meer informatie over het feest zal medio mei worden gecommuniceerd.
 
zaterdag 28 mei 2016

Nieuwsafbeelding

De meiden van D1 hebben dit seizoen de dubbel gepakt. zaalkampioen en veldkampioen!! meiden van harte gefeliciteerd en tot 3 juli bij het kampioenenbal.
 
dinsdag 24 mei 2016
Beste spelers/ouders, De meiden die volgend jaar in de A tm D spelen hebben een email ontvangen van de TC voor de teamindelingen. Er wordt een reactie voor 1 juni van jullie verwacht. Lees de brief bij de email goed door. TC bestuur
 
Hoofdsponsoring
Golden sponsoring
HVS CLUBAPP


Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB

Sponsoren

Nieuwsfeed
 
Weer & Verkeer

Verkeershinder
Van A naar Beter
Volvo driving Dutch hockey
Verdien € 1000 voor HVS, koop of lease bij Volvo Van der Wulp in Spijkenisse, klik hier
klik hier voor alle informatie over de Volvo clubbonus