Facilitair
Administratie
Kascontrole

vrijdag 26 mei 2017
Komende zondag staat de topper in de 3e klasse B op het programma waar onze Dames 1 het opneemt tegen de koploper Derby. De wedstrijdbal van deze wedstrijd wordt gesponsord door Woonboulevard Spijkenisse.

HVS Heren 1 slaat om 14:45u af voor de wedstrijd tegen Dopie. Bij winst gaan de mannen Dopie voorbij op de ranglijst.

De dag begint om 10:30u met de wedstrijd tussen Dames 2 tegen Ommoord en een half uurtje later de Veterinnen tegen Berkel.

dinsdag 23 mei 2017
Sinds een paar weken is de TC al weer druk bezig om de selectietrainingen voor te bereiden, uitnodigingen te versturen en alles te inventariseren en gereed te maken.

De selectietrainingen staan gepland voor week 22, 29 mei tot en met 1 juni.

Zie onderstaand schema welke lijnen wanneer selectietraining hebben.

Op deze tijden vervallen alle reguliere trainingen en zijn de velden alleen beschikbaar voor de selectietrainingen.

Maandag 29 mei:

maandag 22 mei 2017
Afgelopen zaterdag was de Brandweer uitgerukt naar HVS. Kinderen konden brandjes blussen, meerijden met de brandweer-auto en een huilende pop redden uit een rokerige container. Veel kinderen hebben dit met veel plezier gedaan en na afloop kregen een mooi Brandweer-certificaat.

donderdag 13 april 2017

Nieuwsafbeelding

Vind je oliebollen en appelflappen niet lekker, wil je geen tegeltje aan de muur, is Zumba echt niks voor jou of ben je te oud voor de dames1 hockeyclinic? Dan kun je altijd nog de club financieel steunen via de doneeractie.   Heb je als team een leuk plan om geld bij elkaar te krijgen zoals, auto's wassen, lege flessen verzamelen of wil je gewoon een deel van je zakgeld geven om de club financieel een steuntje in de rug te geven, maak dan gebruik van deze mooie doneeractie. Verzamel samen of alleen geld in en doneer dit via de

donderdag 18 mei 2017

Nieuwsafbeelding

Vanaf 1 juni is ook HBS Craeyenhout overgestapt op volledig cashless betalen.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

Sponsor wedstrijdbal
28 mei 12:45u
HVS D1 - Derby D1

Sponsor wedstrijdbal
18 juni 14:45u
HVS H1 - Kieviten H1

UW bedrijfsnaam hier??

Mini van de week sponsor

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB