Oud papier?
De clubcontainer weet er wel raad mee!
Nog geen verslagen.
Technisch commissaris
Trainers & coaches
Junioren (meisjes-A)
Scheidsrechterscommissariaat
Praktijkbegeleider
Junioren (meisjes)
Trainingscoördinator
Jongste jeugd (hockeyschool/Puppy's)
Zaterdagcoördinator
Facilitair
Bar

vrijdag 24 februari 2017

Nieuwsafbeelding

Naar onze HVS leden (of naar de ouders/verzorgers) die de afgelopen maanden 15 jaar zijn geworden is een belangrijke email gestuurd vandaag...

Benieuwd check je mailbox of vraag je ouders/verzorgers vandaag nog naar de inhoud!

woensdag 22 februari 2017

Nieuwsafbeelding

Na al het verzamelen en plakken heeft bijna iedereen wel zo'n mooi stapeltje met dubbele plaatjes en missen we allemaal nog een aantal plaatjes die we maar niet krijgen. Dus een mooie gelegenheid om een ruildag te organiseren om zo ieders album vol te krijgen.

Volgende week woensdag, 1 maart, organiseren we deze ruildag. Vanaf 15:00 uur 's middags kunnen alle kinderen komen ruilen in het clubhuis en we gaan door tot in de avond voor de ouderen.

donderdag 16 februari 2017
HockeyPraktijk in de ClubApp
Goed nieuws! De mobiele omgeving van HockeyPraktijk (voorheen Hockey Academy) is nu bereikbaar via de HVS ClubApp (via de knop 'Meer'). Ben je ingelogd bij de ClubApp dan ben je ook automatisch ingelogd bij HockeyPraktijk. Je maakt verder gebruik van de ClubApp zoals je gewend bent.

dinsdag 14 februari 2017
De voorbereiding voor de tweede helft van het veldseizoen is weer gestart. Dus binnenkort gaan ook de keeperstrainingen onder leiding van GoalieWorks weer beginnen.

Bij Goalie Works wordt er veel aandacht besteed aan techniek, gecombineerd met oefeningen die wedstrijdsituaties nabootsen. Daarnaast wordt er ook veel aandacht aan loop- en krachttraining en aan de mentale aspecten van het keepen besteed.

dinsdag 14 februari 2017

Nieuwsafbeelding

Nieuwe afvalcontainers De opvallende kijker op ons hockeycomplex heeft ze natuurlijk al zien staan, de afvalcontainers binnen en buiten met de oranje deksels. Dit zijn de PMD-afvalbakken, want vanaf heden gaat ook HV Spijkenisse het afval gescheiden inzamelen. We doen dit niet alleen voor het milieu maar ook om de kosten van onze afvalverwerking laag te houden. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we de hulp van alle leden en gasten nodig. Help jij ook mee?!

maandag 6 februari 2017

Nieuwsafbeelding

Ben je op zoek naar een leuk toernooi? Op de HV Spijkenisse- website [toernooien & kampen] => [extern] kun je een aantal toernooien met een link naar meer info vinden.

Op de HVS-app staan nog meer toernooien met handige filters om te zoeken naar de toernooien voor de juiste doelgroep.

maandag 27 februari 2017
Het is voor velen vakantie, HVS is hierdoor gesloten. Wil je toch trainen als team dan kan de sleutel eventueel bij Jan worden gehaald, let wel de kantine is dicht.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

Mini van de week sponsor

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB