Bericht op de website kwijt?
kijk eens via de knop "HOME" links boven bij nieuws of archief.....
Junioren (meisjes-A)
Trainers & coaches
Jongste jeugd (hockeyschool/Puppy's)
Junioren (meisjes)
Trainingscoördinator
Zaterdagcoördinator
Scheidsrechterscommissariaat
Praktijkbegeleider

donderdag 22 september 2016

Nieuwsafbeelding

De nieuwe groep cursisten gaan binnenkort van start om hun scheidsrechterkaart te behalen. Van de vorige groep cursisten die het examen hebben behaald liggen er nog steeds niet afgehaalde scheidsrechterkaarten.

Heb je dus de kaart nog niet opgehaald, dan deze graag zo spoedig mogelijk ophalen bij de bar.

Beste Leden,

Eerdaags worden de laatste reminders gestuurd met betrekking tot de contributie. Bij het uitblijven van betaling zal HVS over moeten gaan tot schorsingen, uiteraard willen we dit graag voor zijn.

Mocht de factuur nog niet betaald zijn of is er geen afspraak gemaakt hierover, het vriendelijk verzoek dit als nog te regelen.

Voor vragen:  penningmeester@hvspijkenisse.nl

Nieuwsafbeelding

Goed nieuws voor degene die zich 30 augustus een nieuw bitje hebben laten aan meten tijdens de jaarlijkse hapdag.

De bitjes zijn klaar en kunnen vanaf aankomende zaterdag 24 september worden opgehaald in het clubhuis bij de bar.

Veel plezier met jullie nieuwe bitje!

woensdag 21 september 2016
Beste leden wij zijn met spoed op zoek naar leden die op zaterdag onze nieuwe scheidsrechters willen begeleiden. Het is belangrijk dat deze nieuwe krachten een goede begeleiding gaan krijgen om in het vervolg op een juiste en zelfverzekerde manier een wedstrijd te kunnen fluiten.
 U kunt zich aanmelden via secretaris@hvspijkenisse.nl  alvast bedankt voor de medewerking

maandag 19 september 2016
Dit weekend kwamen de eerste teamfoto's binnen bij de webmaster. De eerste was van ons Jongste Jeugd team M8E2. Ook Heren 3 stuurde het weekend hun teamfoto.

M8E2                                                                                                  Heren 3

zaterdag 17 september 2016
Het seizoen is weer begonnen! Om er voor te zorgen dat alle leden kunnen hockeyen en gebruik kunnen maken van alle faciliteiten op en rond de club zijn er dagelijks vele mensen hard aan het werk. Zo ook de barcommissie.  Chantal, Jaimy, Jan, José, Katinka, Lotte en Sandra zorgen er dagelijks voor dat de bar bevoorraad en geopend is. Een hele klus die zonder de medewerking van ouders/verzorgers en leden niet te behappen is.

De barcommissie heeft in overleg met Het Bestuur het volgende besloten:

woensdag 14 september 2016
De Technische Commissie kent een aantal wijzigingen.

Pascal Dijkens neemt per half oktober het stokje over van Ard van Meijeren als lijncoördinator Jongens. Maarten Duivestein en Marleen Bouthoorn worden lijncoördinatoren meisjes D en C.
Warm welkom aan Pascal, Maarten en Marleen. En dank aan Ard voor afgelopen periode.

Patrick Schmidt wordt bestuurslid Jeugd en is vooralsnog lijncoördinator jongste jeugd.

maandag 12 september 2016

Beste Trainers,

Vanaf vandaag staan er in de container 4 boxen met ballen en pionnen. Deze staan tot jullie beschikking voor trainingen. Iedere trainer is verantwoordelijk voor het overdragen van de spullen aan de volgende trainer op het veld! Per box zijn 100 ballen en 100 pionnen beschikbaar. Per half veld is er een box.

Het vriendelijk doch dringend verzoek om elke avond de boxen keurig op te ruimen zodat de volgende trainer er ook weer gebruik van kan maken. Bij vragen kun je terecht bij Albert!

zaterdag 10 september 2016

Nieuwsafbeelding

Bij HVS kun je nog gewoon munt- en briefgeld kwijt in het clubhuis, maar steeds meer clubs stappen over op een clubhuis zonder contant geld oftewel het cashless betalen.

De clubs in de regio waar dit vanaf dit seizoen ook van toepassing is zijn:
- Forcial
- Nieuwkoop
- Souburgh

woensdag 31 augustus 2016
Beste keepers
In de bijlage vinden jullie de indeling voor de keepers trainingen De trainingen zullen aanstaande vrijdag beginnen

Het bestuur wenst iedereen heel veel plezier

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB