Foutjes op de website?
Scheidsrechterscommissariaat

maandag 25 april 2016

Nieuwsafbeelding

Afgelopen vrijdag was een groot succes! De leuke wedstrijden tussen oud dames 1 - dames 1 en oud heren 1 en heren 1 voor een groot publiek en een grote opbrengst voor de Roparun, 1.200 euro inclusief een cheque van de vereniging ter waarde van 250 euro.
Iedereen bedankt voor het doneren en het aanmoedigen.
Wij vonden het heel gezellig!
Dames 1 en Heren 1

vrijdag 22 april 2016
De Jaarvergadering van de Club van 100 wordt gehouden op zondag 22 mei, na afloop van de thuiswedstrijden van D1 en H1, zo tegen 16:15u.
Leden van de Club van 100 zijn van harte uitgenodigd om onze eerste Jaarvergadering bij te wonen.Op de agenda staan een korte toelichting op de doelstellingen, het financieel verlag en de plannen voor de toekomst.
De jaarvergadering wordt traditioneel afgesloten met de gezamenlijke borrel op het clubhuis.

donderdag 21 april 2016
Schrijf je nu in voor het HVS familie toernooi op zondag 15 mei. Zorg dat je er snel bij bent, want vol is vol! Laat je teamcaptain een mail sturen naar barcom@hvspijkenisse.nl. In de bijlage meer informatie.

maandag 18 april 2016
Vanaf maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is de club gesloten. Dit betekent dat alle trainingen komen te vervallen.

woensdag 13 april 2016
Beste Leden,
Op zondag 3 juli willen wij iedereen graag uitnodigen voor Het Kampioenenbal . Alle teams, zowel zaal als veldkampioen, worden gehuldigd.
Meer informatie over het feest zal medio mei worden gecommuniceerd.

dinsdag 12 april 2016

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 10 juni organiseert Dames 3 een ouderwets gezellig hockeyfeestje voor de A-jeugd en de Senioren!
Met het thema 'Fouter dan fout'
Flyer en verdere informatie volgt snel, dus hou je agenda vrij op 10 juni!

dinsdag 5 april 2016
Beste leden, ouders of verzorgers,
Het Bestuur roept hierbij alle leden en ouders/verzorgers van minderjarige leden op om de extra Algemene Leden Vergadering (ALV) te houden op woensdag 11 mei 2016 bij te wonen. Zowel leden als ouders/verzorgers van minderjarige leden zijn stemgerechtigd en kunnen zij dus allemaal meebeslissen over de toekomst van HVS.
Onderwerpen op de agenda voor de komende ALV waar het Bestuur grote waarde hecht aan een brede discussie en groot draagvlak binnen de vereniging zijn:

donderdag 14 april 2016
Vele vrijwilligers hebben de laatste weken laten zien betrokken te zijn bij de doorontwikkeling van HVS. Wij zijn als bestuur zeer blij met de participatie van veel betrokken leden en de diversiteit hierin, van zowel een ouder van spelend F-lid tot en met speler van de veteranen.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB