Geen e-mails van de club?
Controleer je instellingen op de site of de app!
Jeugdbestuur
Lid
Trainingscoördinator
Junioren (meisjes-B)
Scheidsrechterscommissariaat
Trainers & coaches
Zaterdagcoördinator
Junioren (meisjes)

woensdag 10 december 2014

Nieuwsafbeelding

Vanaf heden is onze nieuwe mobiele app te downloaden. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. Niet alleen de vormgeving is verbeterd, er zijn ook nieuwe mogelijkheden met deze app:
Teamnieuws De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

donderdag 18 december 2014

Nieuwsafbeelding

Toen Remco Korpel van Dieren Speciaal Zaak Dobey Spijkenisse  door Claudia Kuss werd benaderd met de vraag of hij belangstelling had in een shirtsponsorschap voor Meisjes D2 hoefde Remco niet lang na te denken. Denkend aan het aantal leden van de vereniging en de ligging van de Dieren Speciaal Zaak in het hart van Maaswijk leek het hem een goed idee om de dames in het mooie nieuwe tenue te steken waarin ze nu een aantal tegenstanders het knap al lastig hebben gemaakt.  Dieren Speciaal Zaak Dobey Spijkenisse aan

woensdag 17 december 2014

Nieuwsafbeelding

Eigenlijk best lekker weertje voor half december, geen ijs in elk geval. Maar wel enorm veel meiden en jongens die verkleed als exotische dieren, elfjes, kerstmannen, enz. de hele dag ontzettend veel lol hadden met hockeyen en knutselen. Volgend jaar weer? Hockeyvereniging Spijkenisse heeft er in elk geval weer zin in!
Alle originele foto's uit het YouTube filmpje zijn tot 27 december op te vragen bij de webmaster . Teamfoto's downloaden doet u via: http://goo.gl/HMa3pH .

dinsdag 16 december 2014

Nieuwsafbeelding

Vanaf heden worden de velden dagelijks gekeurd op bespeelbaarheid. Eventuele afkeuring van de velden zal zoveel mogelijk direct op de site vermeld worden. Helaas kan dat niet altijd realtime, bij twijfel aan de weersomstandigheden of onduidelijkheid op de website (hele dag al prachtig weer, maar de site lijkt niet bijgewerkt) kun je het best even bellen met Jan Hofman, 06 51614797, 06 2010552 of 0181 647925.

maandag 15 december 2014
Tijdens de kerstvakantie kan er op het veld worden getraind door de liefhebbers. Bel dan wel vooraf naar Jan Hofman om de sleutel op te halen. Jan is bereikbaar op 06 51614797, 06 2010552 of 0181 647925.  NB: niet vergeten om het licht uit te doen en het terrein opgeruimd achter te laten.

zondag 14 december 2014
Tijdens de kerstvakantie kun jij samen met vrienden en vriendinnen kennismaken met deze populaire sport! Like Moving 2 organiseert namelijk speciaal voor de jeugd een uitdagende zaalhockeyclinic verzorgd door SportWays. De clinic bestaat uit een gamecircuit in combinatie met snelheidsmeter, ballenkanon en een uitgebreide techniek clinic. Na afloop van het evenement ga je naar huis met een leuke gadget.

Meer weten: klik op  http://goo.gl/0LI1V2

zondag 14 december 2014
Beste (ouders van) leden,
De laatste tijd zien we 's avonds een toenemende overlast op het parkeerterrein waarbij sommige van onze leden door rondhangende jongeren worden lastig gevallen. Omdat het parkeerterrein niet bij de club hoort, hebben we er weinig over te zeggen. Wel zijn wij in gesprek met politie en gemeente over welke maatregelen er genomen kunnen worden om deze overlast terug te dringen.
Daarnaast adviseren wij iedereen:

vrijdag 28 november 2014
Hierbij het trainings schema tijdens de MWC/Zaalcompetitie 2014/2015.   Indien er teams zijn die GEEN gebruik willen maken reageer dan even op dit bericht.   Met de meeste teams is contact geweest indien zij op een andere dag moeten trainen.   Let goed op de veldindeling want deze is aangepast en in sommige gevallen is de aanvangstijd veranderd.   Het kan zijn dat er tijdens deze periode geen bardienst aanwezig is.   Succes in de zaal.   De TC

vrijdag 21 november 2014
Het schema zaaltrainingen is bekend, in de bijlage vind je waar je wanneer en hoe laat gaat trainen. Dit jaar voor het eerst ook in de sporthal in de Maaswijk. Hockey in de zaal verschilt fors van hockey op het veld. Denk aan speciale zaalschoenen en het verbod op slaan. Lees vooral alle instructies nog eens goed door op  http://goo.gl/6ppK5a . De zalen zijn kwetsbaar en de beheerders letten goed op gedrag dat niet past bij de afspraken.

dinsdag 18 november 2014

Nieuwsafbeelding

Na het overweldigende succes van het Oktoberfest is het nu tijd voor een  Stout & Nieuw Feest. Alle ouders van leden, A-junioren en senioren zijn welkom om met ons feestend het nieuwe jaar te beginnen.  Kijk op de flyer voor alle informatie en meld je aan op feest@hvspijkenisse.nl.  Maar let op...zorg dat je er snel bij bent, want vol=vol!

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB