Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Jouw foto aan het plafond?
Print hem zwart-wit op A4 en lever 'm in achter de bar!
Nog geen verslagen.
Junioren (meisjes-B)
Jeugdbestuur
Lid
Trainingscoördinator
Trainers & coaches
Zaterdagcoördinator
Junioren (meisjes)
Scheidsrechterscommissariaat
De agenda is leeg

donderdag 17 juli 2014
Woensdag avond was de allerlaatste training van de Hockeyschool en ondanks de hitte waren alle meiden en jongens aanwezig. Toen iedereen er doorheen zat zorgde Jan Hofman voor verkoeling door de spuit aan te zetten op het Raboveld en daarna was er patat met een snack voor alle aanwezigen, wat door de ouders onderling was geregeld. Het was fijn dat Cock en Jan voor de catering wilden verzorgen. Het was mede door deze heren, de inzet van Naomi en een aantal ouders, een geslaagde avond en een mooie afsluiting van het lange seizoen.

dinsdag 15 juli 2014

Nieuwsafbeelding

Beste leden,   De contributiebdragen voor het seizoen 2014/2015 zijn vastgesteld. Zie onderstaand de specificaties. De facturen worden rond september 2014 verstuurd. Wij doen dit zoveel mogelijk via de e-mail en verzoeken u te controleren of uw correcte e-mailadres bij ons bekend is. Dit kunt u controleren én bijwerken via de website of de clubapp.
Website:
Klik, na inloggen, op "Mijn instellingen" in het menublok "MIJN HVS" in de linkerkolom.
Clubapp:

vrijdag 11 juli 2014
De meeste van jullie wisten al in welk team je volgend seizoen gaat spelen. Hieronder nog eens de complete teamindelingen voor het seizoen 2014 -2015. Kijk in de tabel (wordt niet goed weergegeven in de clubapp) in welk team jij en je vrienden/vriendinnen volgend jaar gaan spelen. Deze tabel wordt niet bijgewerkt, wijzigingen in de indelingen zullen wel op de teampagina's worden doorgevoerd. Eventuele op- of aanmerkingen over deze tabel svp via het e-mailadres van de TC van de leeftijdsgroep. E-mailadressen vind je op deze pagina .

donderdag 10 juli 2014

Nieuwsafbeelding

Hockeybitjes op maat happen bij HV Spijkenisse.
Dinsdag 9 september 18.30-20.00 uur in clubhuis.  Meld je nu aan via: shop.gebit.nl
Voor iedereen een kwalitatief hoogstaand bitje in kleuren naar eigen wens. Voor meer info, zie de bijlage.

Meest gestelde vragen

zaterdag 7 juni 2014
Op deze pagina vind u alle bij de webmaster bekende teamfoto's van dit seizoen. Heeft u nog een teamfoto die niet misstaat in deze galerij? Of staan niet alle namen van de teamleden onder de foto? Of heeft u de originele foto in een betere kwaliteit? Stuur uw bijdrage naar webmaster@hvspijkenisse.nl onder vermelding van het team.
Heren 1

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.