Foutjes op de website?
Jeugdbestuur
Lid

vrijdag 28 november 2014
Hierbij het trainings schema tijdens de MWC/Zaalcompetitie 2014/2015.   Indien er teams zijn die GEEN gebruik willen maken reageer dan even op dit bericht.   Met de meeste teams is contact geweest indien zij op een andere dag moeten trainen.   Let goed op de veldindeling want deze is aangepast en in sommige gevallen is de aanvangstijd veranderd.   Het kan zijn dat er tijdens deze periode geen bardienst aanwezig is.   Succes in de zaal.   De TC

donderdag 27 november 2014
Vanavond  27-11 en morgen 28-11 ben ik van 18.00 tot 20.00 aanwezig voor uitgifte van zaalballen. net als voorgaande jaren moet er voor de ballen borg worden betaald, 10 euro voor 4 ballen. Als de aangegeven tijd niet uitkomt stuur even een mailtje naar materiaal@hvspijkenisse.nl dan zoek ik een oplossing. Groet Albert

dinsdag 25 november 2014
Afgelopen zondag was het eindelijk zover. Ik was de Mini van de Week bij de wedstrijd HVS H1 tegen RMHC de Pelikaan H1. Een hele spannende dag dus. Om 2 uur begon de wedstrijdbespreking en ik mocht daar bij zijn. De coach vertelde wie er ging spelen en waar iedereen moest gaan staan. Gezien de stand op de ranglijst moest er natuurlijk wel gewonnen worden!

zaterdag 22 november 2014

Nieuwsafbeelding

Het zal je verbazen wat er allemaal aan voorwerpen wordt gevonden op de club en waar niemand om komt vragen. Kleding, hockeyattributen, huissleutels, enz, enz. Mocht je iets kwijt zijn en daar nog waarde aan hechten, dan kun je het ophalen tot 5 december. Daarna wordt alles met de stoomboot afgevoerd.

vrijdag 21 november 2014
Het schema zaaltrainingen is bekend, in de bijlage vind je waar je wanneer en hoe laat gaat trainen. Dit jaar voor het eerst ook in de sporthal in de Maaswijk. Hockey in de zaal verschilt fors van hockey op het veld. Denk aan speciale zaalschoenen en het verbod op slaan. Lees vooral alle instructies nog eens goed door op  http://goo.gl/6ppK5a . De zalen zijn kwetsbaar en de beheerders letten goed op gedrag dat niet past bij de afspraken.

woensdag 19 november 2014

Beste (ouders van) leden,
Met het zaalhockey seizoen weer voor de deur wordt het tijd om de spelregels rondom de zaalhockey weer wat op te frissen.
Daartoe wordt er op maandag 1 december a.s. een opfriscursus spelregels zaalhockey georganiseerd onder leiding van Wietske van IJzerloo (Opleidingen Arbitrage).
Deze cursus is bestemd voor iedereen die gedurende de zaalhockey competitie zelf moet fluiten of ouders die geïnteresseerd zijn in de specifieke spelregels voor het zaalhockey.

dinsdag 18 november 2014

Nieuwsafbeelding

Na het overweldigende succes van het Oktoberfest is het nu tijd voor een  Stout & Nieuw Feest. Alle ouders van leden, A-junioren en senioren zijn welkom om met ons feestend het nieuwe jaar te beginnen.  Kijk op de flyer voor alle informatie en meld je aan op feest@hvspijkenisse.nl.  Maar let op...zorg dat je er snel bij bent, want vol=vol!

maandag 10 november 2014

Nieuwsafbeelding

Hallo Jongens en meisjes van de Hockeyschool en de F en E jeugd en dit jaar ook een paar Puppy's.

Op woensdag 3 december is er net als andere jaren weer een knutsel- en spelletjesmiddag.
Wij hopen natuurlijk dat Sinterklaas en Zwarte Piet tijd hebben om even langs te komen.
Vanaf 14.00 uur zijn jullie welkom en tussen 17.00 en 17.30 kunnen jullie weer opgehaald worden.

Opgeven voor deze middag kan deze website. Klik na inloggen (zie rechtsboven deze pagina) op Events in het menu Club .

dinsdag 4 november 2014

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 13 december worden de velden ingenomen door twintig F teams. Naast wedstrijden in 3 tallen, spelen de teams een veld spel, krijgen zij een knutsel opdracht en een heerlijke lunch. Aan het einde van de dag wordt er een prijs uitgereikt aan het best verklede team en ontvangen alle deelnemers een prijs. Onze eigen teams zijn inmiddels ingeschreven en via de mail geïnformeerd.  Voor meer informatie, vragen of aanmelden voor ouderhulp : activiteiten.jongstejeugd@hvspijkenisse.nl

woensdag 22 oktober 2014

Nieuwsafbeelding

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering hebben zowel Pascal Dijkens (Penningmeester) en Marco Hofman (secretaris) aangegeven hun bestuursfunctie eind 2014 neer te leggen repektievelijk niet te verlengen. De afgelopen periode zijn er veel bestuurlijke veranderingen doorgevoerd (wijziging statuten, opzetten van het statuur Sportiviteit & Respect etc.) en zijn de nodige randvoorwaarden voor de toekomstige ontwikkeling van de vereniging geregeld (eigendom clubgebouw, afspraken met de gemeente over inhalen achterstallig onderhoud etc.). De

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB