HVS Clubapp

Zaterdagcoördinator

vrijdag 24 april 2015

Nieuwsafbeelding

De Rabobank is opnieuw hoofdsponsor van onze hockeyvereniging. Na een aantal gesprekken tussen de mensen van de Rabobank en de sponsorcommissie is de Rabobank er  toch van overtuigd dat zij ondanks hun eerdere opzegging door moeten gaan met sponsoring. De Rabobank investeert structureel in de top en in de breedte van het hockey. Zij hebben met ongeveer 75 % van alle hockeyverenigingen in Nederland een (sponsor)relatie en gelukkig nuook weer met ons. De vereniging is uiteraard erg blij met deze nieuwe afspraak die zelfs met terugwerkende

woensdag 22 april 2015
Tijdens de meivakantie is het clubhuis gesloten. Als je wilt trainen moet je ruim op tijd contact opnemen met Jan Hofman op nummer 0651614797.

zondag 19 april 2015

Nieuwsafbeelding

Mijn naam is Thomas Klaver en ik speel bij de JF1. Ik had de eer  om de mini van de week te zijn bij de wedstrijd van de H1 tegen Scoop delft. Ik kreeg van Jelle een mooi t-shirt om aan te trekken. Eerst mocht ik mee naar de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking. Daarna mee het veld op voor de warming up. Nog een balletje overslaan met Nino en gelijk wat goede tips. Met zijn allen in de rij om de tegenstander een hand te schudden.

zondag 19 april 2015

Nieuwsafbeelding

MC2 veldkampioen 2014-2015. Afgelopen zaterdag was het zover MC2 kon het succes van dit jaar compleet maken door na het zaalkampioenschap ook veldkampioen te worden. Maar dan moest eerst nog gewonnen worden van Leonidas.
Na een scherpe warming-up waren we klaar voor onze kampioenswedstrijd . Na een goede start kwamen we na ca. 15 minuten op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft begonnen we weer scherp aan de wedstrijd maar het duurde lang voor dat we 2-0 en 3-0 maakten.

zondag 12 april 2015

Nieuwsafbeelding

Na het succes in België, is nu ook Nederland aan de beurt! In de meivakantie organiseert SportWays op 20 kampen door heel Nederland de SuperSkills Challenge!

Tijdens deze leuke middag leer je van 13.00 tot 17.00 uur allerlei gave tricks en verbeter je jouw technieken. De middag wordt gestart met de SuperSkills trainingssessie en na een korte break begint de Challenge. Tijdens deze uitdaging worden jouw kwaliteiten op de proef gesteld. De SuperSkills Challenge bestaat uit 6 verschillende hockeytechnieken:

donderdag 2 april 2015

Nieuwsafbeelding

Als het einde van het seizoen weer in zicht is, dan betekent dat ook weer het samenstellen van nieuwe teams voor het komende seizoen. Sinds 2014 loopt dit voor de Jongste Jeugd anders dan de jaren ervoor.

woensdag 25 maart 2015
Beste ouder(s)/verzorger(s) meisjes D/C/B,
HVS heeft je hulp nodig.
Veel vrijwilligerswerk wordt al verzet door trainers/coaches en teambegeleiders, dat is geweldig. Voor al deze vrijwilligers zoekt HVS nog ouders die het aanspreekpunt oftewel lijncoördinator willen zijn voor de ouders, spelers en trainers/coaches in de C-lijn en de B-lijn.

donderdag 12 maart 2015

Nieuwsafbeelding

Onderstaand bericht van de KNHB.

Hoewel het speelschema al sinds september bekend is en in de jaarbijeenkomst in juni vorig jaar is besproken komen er veel vragen over 25 april.
25 april is voor een groot aantal (basis)scholen de eerste dag van de meivakantie.
De variaties qua vakanties zijn in mei zeer divers.  Er zijn scholen met 2 weken vanaf 25/4, met 2 weken vanaf 2 mei en met 1 week vanaf 25/4 en 1 week vanaf 9 mei.

dinsdag 10 maart 2015

Beste Leden,
Zoals reeds aangegeven zal het nieuwe clubhuis spoedig worden gerealiseerd.

De werkzaamheden zullen deze week aanvangen en worden verdeeld in een aantal fasen. De eerste fase is de realisatie van de aanbouw. Deze start vanaf 13 maart en duurt circa 4 tot 5 weken. Voor de veiligheid zijn hekken geplaatst en zal van binnenuit nog geen doorgang worden gemaakt tot dat alles gereed is.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB