Nog geen verslagen.
Trainingscoördinator

maandag 29 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Veel hockeytoppers, die twee weken geleden nog in actie kwamen tijdens de Olympische Spelen, zijn komend weekeinde te zien bij HC Rotterdam. Aan de vooravond van de start van de competitie nemen alle mannenteams uit de hoofdklasse deel aan de ABN AMRO Cup. De ABN AMRO Cup is voor hockeyliefhebbers een unieke kans om alle topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien.

donderdag 25 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Binnenkort een wedstrijd bij De Kieviten? Houdt dan rekening met oponthoud.

Het parkeerterein van o.a. De Kieviten aan de Dr. Mansveltkade in Wassenaar wordt vernieuwd. De accommodatie is gedurende de werkzaamheden wel bereikbaar, maar mogelijkerwijs dient er verder geparkeerd en dus gelopen te worden. Houdt er rekening mee dat dit 10 minuten extra kan kosten.

Het streven van de aannemer is om de werkzaamheden eind september afgerond te hebben.

dinsdag 23 augustus 2016
Er zijn een aantal meldingen binnen gekomen over een foutmelding bij het aanmelden voor de hapdag, dank hiervoor! Er is inmiddels contact geweest met de leverancier van de bitjes en naar verluidt zijn de problemen verholpen.

Mocht je dus toch nog problemen ondervinden, laat het dan even weten via webmaster@hvspijkenisse.nl

maandag 22 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 3 september aanstaande komt een instructeur van de Hockey Academy ons uitleggen hoe we het beste de HA kunnen inzetten om leuke, leerzame en afwisselende trainingen te geven, waarbij wordt doorgebouwd op wat eerder is aangeleerd. De workshop wordt gehouden bij HVS vanaf 12:00 uur tot ongeveer 13:30 uur.

woensdag 10 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Dinsdagavond 30 augustus is er weer gelegenheid om op de club een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer. Tussen 18:30 en 20:30 uur kunt u vrij binnen lopen in het clubhuis.

Voor bijna elk gebit is er een passend bitje, dus zowel voor een volgroeid gebit, melkgebit, wisselgebit en ook voor slotjesbeugels.

maandag 8 augustus 2016
Voor degene die zijn of haar agenda alvast willen gaan vullen, hieronder de wedstrijdendagen voor komend seizoen. Hiermee kun je alvast je weekendjes weg en vakanties om de wedstrijden heen plannen.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB