Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Flats
Teamfoto uploaden?
Ondersteuners loggen in en plaatsen bij Overzicht onder Ik.
Natuurlijk een kopie naar de webmaster.
Wedstrijd verslagen
VACATURES
Bestuur
Faciliteiten
Technisch commissariaat
Trainers & coaches
Scheidsrechterscommissariaat
Praktijkbegeleider
Technisch commissariaat
Trainingscoördinator
Bestuur
Penningmeester
Technisch commissariaat
Junioren (meisjes)
Technisch commissariaat
Zaterdagcoördinator
Administratie
Kascontrole
Scheidsrechterscommissariaat
Junioren
Op Stapel
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Laatste nieuws

vrijdag 27 november 2015
Beste trainers en coaches,
Het zaalhockeyseizoen gaat weer beginnen !  Een goed moment om een bijeenkomst te organiseren die geheel in het teken staat van  zaalhockey : - welke spelregels zijn anders dan op het veld; - welke tactiek speel je in de zaal, welke technieken gebruik je specifiek in de zaal, - hoe en wanneer doe je een spelerswissel, - hoe geef je zaaltraining, welke oefeningen, - en verder alle vragen die je hebt.
 
donderdag 19 november 2015
Beste Leden, Ouders en Verzorgers van,
Onlangs is er een bericht verstuurd met betrekking tot de spelregels "bardiensten". In deze regels is opgenomen dat het afkopen van een bardienst 20 euro bedraagt.  Na intern overleg en het verleden in ogenschouw genomen is het volgende besluit genomen:
Het afkopen van bardiensten bedraagt 10 euro ; Voor het niet nakomen van bardiensten geld een boete a 20 euro.
 
donderdag 26 november 2015

Nieuwsafbeelding

IJshockey. De snelste team sport ter wereld! Kom, beleef en geniet ......

Some want it to happen, Some wish it would happen, Other make it happen.
Grijp uw kans!
 
donderdag 26 november 2015

Nieuwsafbeelding

Het wordt steeds mooier in de app. Nu kunnen we ook al een compleet trainingsschema bekijken (nu ook voor zaalhockey!). Bestuur- en commissieleden kunnen zelfs de telefoonnummers van de trainers er direct bij zien.  Wat zeg je? Heb je de app nog niet? Gauw downloaden dan via de App store of Google Play
 
woensdag 25 november 2015

Nieuwsafbeelding

Vanaf 30 november a.s. gaan de 1ste en 2de jaars E voor het eerst de zaal in. Op 1 december zal er daarom om 20:00 uur in het clubhuis een spelregeluitleg zijn voor de zaalcompetitie.

In de zaal wordt er altijd gefloten door een spelbegeleider van het eigen team i.c.m. een spelbegeleider van de tegenstander. Deze avond is dan ook uitermate geschikt voor coaches, trainers, spelbegeleiders en ouders.

Tot 1 december om 20:00 uur

Met vriendelijke groeten
Patrick Schmidt
 
woensdag 25 november 2015
Het bestuur van DMHC heeft besloten om met onmiddellijke ingang over te gaan op cashless betalen. Dit houdt in dat er niet meer met contant geld betaald kan worden. De reden van dit besluit is de diefstal van de kluis uit het clubhuis van DMHC in de nacht van zondag 22 op maandag 23 november. Er is uiteraard aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek. Sinds enige maanden kon er - net als bij veel andere hockeyverenigingen - al gepind en contactloos betaald worden en ook de DMHC Clubcard is recent
 
zondag 22 november 2015
Vandaag is de dag….we kijken uit het raam en zien dat het heel stormachtig is.  Wat we die ochtend nog niet wisten is dat de wedstrijd net zo stormachtig zou worden als het weer. Vandaag, ben ik, Renzo, de mini van de week. Wat vind ik dit spannend zeg! Meedoen met de grote jongens en ik ben nog maar eerstejaars E. Vol spanning loop ik naar de kantine, waar ik opgewacht word door Nino. Hij neemt me mee naar de rest van de herenselectie. En wat zijn ze aardig allemaal! De spanning wordt gelijk al minder.  Ik mag mee met de
 
woensdag 18 november 2015

Nieuwsafbeelding

Laatste kans...pak die kans! De herkansingen voor het scheidsrechtersexamen zijn op 30 november tussen 19:30 en 21:00 uur. Allen die opgeroepen zijn en niet op de eerdere data konden of gezakt zijn krijgen nú de kans om het o zo fel begeerde papiertje te halen. Alle deelnemers op de lijst van de cursusleider krijgen maandagavond nog een bericht. Kom goed beslagen ten ijs, log nog eens in bij Drillster en zorg er s.v.p. voor dat je correcte e-mailadres bekend is bij de ledenadministratie. Je kunt dit adres zelf aanpassen via de app of na
 
woensdag 18 november 2015
De dag dat onze dochter, Frederique van de Graaf, als mini van de week een wedstrijd van Dames 1 van HV Spijkenisse van dichtbij mocht mee maken. Vooraf was ze al helemaal in haar nopjes dat ze uitverkoren was en op de dag zelf was er gezonde spanning bij haar. Niet alleen bij haar maar ook bij haar ouders.
Lees het volledige verslag en bezie de foto's van Frederique in de bijlage!
 
woensdag 18 november 2015
Beste leden, ook dit jaar is het wederom gelukt om elk JJ team (6 en 8 tallen) en Junioren team te voorzien van een zaal om te trainen voor de zaalcompetitie.
Helaas is er geen zaalruimte beschikbaar  voor de senioren.
We kunnen dus ook niet voldoen aan verzoeken voor andere tijden in een zaal te trainen.
 
Ook dit jaar waren wij afhankelijk van de tijden die de gemeente en de Ring van Putten nog vrij had, dit waren meestal niet de meest ‘vriendelijke’ tijden.
 
 
dinsdag 17 november 2015
Beste leden, ouders en verzorgers,


Leden binnen onze vereniging hebben diversen rechten en plichten. Goed kunnen trainen en wedstrijden spelen valt onder deze rechten. Ook heeft iedereen plichten binnen onze vereniging.Graag willen wij uitleggen wat de plichten zijn omtrent het fluiten van wedstrijden en draaien van bardiensten om eventuele onduidelijkheden uit de weg te helpen.Het primaire doel is om meer betrokkenheid te creëren van leden en ouder/verzorgers bij de vereniging. Zowel ouders als de leden zelf
 
donderdag 12 november 2015

Nieuwsafbeelding

Hallo jongens en meisjes van de E- en F-jeugd, de Hockeyschool en de Puppy's. Op woensdag 2 december is er net als andere jaren weer een knutsel- en spelletjesmiddag. Wij hopen natuurlijk dat Sinterklaas en Zwarte Piet tijd hebben om even langs te komen. Vanaf 13:45 uur zijn jullie welkom en tussen 17:00 en 17:30 kunnen jullie weer opgehaald worden.
 
maandag 9 november 2015

Nieuwsafbeelding

Op 20 en 21 december organiseert dehockeykeeper.nl in samenwerking met GoalieWorks een aantal clinics voor de zaalkeepers. De zaalclinincs worden gehouden in Sportcentrum de Tienvoet in Rotterdam Heinenoord. De kosten bedragen € 32,50 per sessie. 

Op beide dagen zal top international Pirmin Blaak aanwezig zijn om van jou een nog betere keeper te maken!
Wil je inschrijven voor deze unieke clinic ga dan naar  www.zaalkeepersclinic.nl

 
donderdag 5 november 2015

Nieuwsafbeelding

Inderdaad! HALLO JUMBO! Voor elke 20 euro die je besteedt bij JUMBO Groenewoud, JUMBO Vlinderveen of JUMBO Hadewijchplaat krijg je een munt voor de clubkas. Die munten stop je natuurlijk in de HVS-ton in de winkel. Da's KASSA! Reken maar even mee... 540 unieke huisadressen X pak 'm beet 150 euro wekelijkse boodschappen X 9 weken = dik 3600 euro! Wat kunnen we daarvan kopen? Nou, dat zijn toch al gauw 1918 trainingsballen, 1250 pilonnen, 972 trainingshesjes, 1 ballenkanon, 486 sproeibeurten of 2430 sleutelhangers. De actie loopt van 11
 
Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP


Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB

Sponsoren

Nieuwsfeed
 
Weer & Verkeer

Verkeershinder
Van A naar Beter
Volvo driving Dutch hockey
Verdien € 1000 voor HVS, koop of lease bij Volvo Van der Wulp in Spijkenisse, klik hier
klik hier voor alle informatie over de Volvo clubbonus