Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Flats
Jouw foto aan het plafond? 
Print hem zwart-wit op A4 en lever 'm in achter de bar!
Wedstrijd verslagen
VACATURES
Scheidsrechterscommissariaat
Junioren
Bestuur
Faciliteiten
Technisch commissariaat
Zaterdagcoördinator
Bestuur
Activiteiten
Technisch commissariaat
Trainingscoördinator
Technisch commissariaat
Trainers & coaches
Technisch commissariaat
Junioren (meisjes)
Jeugdbestuur
Lid
Op Stapel
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Laatste nieuws

donderdag 21 mei 2015

Nieuwsafbeelding

Beste Leden,
In navolging van de verbouwing kunnen wij mededelen dat deze begin juni wordt afgerond.
Op zaterdag 13 juni willen wij graag het clubgebouw gezamenlijk heropenen.
Het programma zal om 13:00 uur aanvangen en starten meteen officiële opening en aansluitend zal de huldiging plaatsvinden van alle teams die kampioen zijn geworden (De teams worden nog separaat uitgenodigd). Voor de leden zullen diverse activiteiten beschikbaar zijn (zowel Jeugd als Senioren).
 
dinsdag 26 mei 2015
Op zaterdag 20 juni vindt de HVS Hockey Clinic voor de D en C jeugd plaats. Dit keer zal de clinic worden opgeluisterd door een heuse international van het Nederlands Heren Hockey team, Rogier Hofman! Dit wordt mogelijk gemaakt door onze sponsor Volvo van der Wulp, Spijkenisse. De clinic wordt verzorgd door de speelsters van Dames 1, onder aansturing van de trainers/coaches Maarten Bosman en Jeroen Barto. 
 
zaterdag 23 mei 2015
Beste leden en ouder(s),


Met een bijna piekfijne accommodatie is de tijd rijp om te werken aan een hockeytechnische visie, gericht op de lange termijn. Het bestuur van Spijkenisse heeft onlangs een akkoord bereikt met Ben Stuijts voor de functie van Technisch Manager. Ben moet vorm en inhoud geven aan de technische ontwikkeling bij de vereniging.


 
donderdag 21 mei 2015
Lieve vrienden,

Op Zondag 7 Juni staat na een geweldig spannend hockeyseizoen de laatste speelronde van seizoen 2014/2015 gepland. Alle senioren spelen thuis dus dat belooft weer een gezellige dag te worden.

Dit is voor ons reden genoeg om een oude legende weer in het leven te roepen: het fenomeen Thee Dansen zal zijn rentree maken bij HVS, met zoals u gewend bent een schat aan muziek, waarbij de voetjes zeker van de vloer zullen gaan.

 
woensdag 20 mei 2015
Beste leden en ouders,

Het einde van de competitie is in zicht. Wat hebben veel teams het dit seizoen goed gedaan en voor sommige teams is zelfs de laatste wedstrijd nog beslissend.

Voor de jongste jeugd is zaterdag 6 juni met de Jongste Jeugd dag de formele afsluiting van dit seizoen.

Voor de junioren is 30 mei de laatste competitie dag en voor de senioren is 7 juni de laatste competitie dag.

 
woensdag 20 mei 2015
Na twee gezellige teamdagen voor de 1 ste  jaars E meisjes op 11 en 13 mei jl. zijn nu  de teamindelingen bekend voor de gehele Jongste Jeugd voor het seizoen 2015-2016.

De teamindelingen voor de meisjes 8-tallen zijn gemaakt aan de hand van deze teamindelingsdagen door de Technische Commissie in samenspraak met de Hockey Academy en zijn getoetst aan de uitgangspunten die we hanteren.

Jongste Jeugd Jongens Jongens 8E1 Jongens E2
 
maandag 18 mei 2015

Nieuwsafbeelding

Hallo allemaal, vandaag 17 mei was ik, Sanne Nijman uit ME6, mini van de week. Ik moest om 11:45 aanwezig zijn en mocht meteen aanschuiven bij dames 1. Ik mocht mee naar de kleedkamer en daar werd de wedstrijd doorgesproken. Daarna begon de warming-up. We deden allemaal leuke oefeningetjes.Na de warming-up deden we de yell. Ik mocht voorop lopen om de tegenstander succes te wensen. Daarna mocht ik de eerste afslag nemen!!! En ik mocht naar de wedstrijd kijken. Dames 1 deed het heel erg goed. Ze wonnen met 4-1☺. Na afloop mocht ik
 
vrijdag 15 mei 2015
Beste Leden,
Per 1 mei is Marco Hofman terug getreden uit het bestuur conform mededeling ALV 2014. Enige tijd geleden heeft Hans de Graaf aangegeven deze taak op te willen pakken. Tot aan de ALV 2015 zal Hans interim deze functie vervullen. Wij zullen Hans op de ALV aandragen vanuit het Bestuur voor deze functie. Mochten er andere leden interesse hebben in deze functie dan kunnen zij contact opnemen met ondergetekende. 
 
zondag 3 mei 2015

Nieuwsafbeelding

Natuurlijk is de spits de gevierde man/vrouw na het maken van het winnende doelpunt. De echte uitblinkers zijn echter de mensen die zich wekelijks inzetten voor de club. Ze staan achter de bar, klussen in het clubhuis, wassen shirts, vegen kleedkamers, plakken pleisters, fluiten voor dag en dauw, coachen, trainen en besturen. Want zo werkt het bij Hockeyvereniging Spijkenisse: iedereen heeft zijn eigen aandeel. In de club en in elkaar. De hoogste tijd om ze in het zonnetje te zetten. 

 
donderdag 30 april 2015
Beste leden,
Met nog enkele wedstrijden te gaan breekt voor de technische commissie een belangrijke tijd aan; de selectietrainingen en de uiteindelijke de teamindelingen. We bevinden ons als vereniging nog steeds in de gelukkige omstandigheid dat we nieuwe aanmeldingen krijgen. Een mooi signaal vooral als we kijken naar het voornemen van andere verenigingen om een fusie te onderzoeken (bijvoorbeeld h.v. Voorne en h.v. Forcial). Een belangrijke datum voor ons is 1 juni. Dan sluit namelijk de termijn om het lidmaatschap van HVS
 
dinsdag 28 april 2015

Nieuwsafbeelding

Beste leden, in de maand Mei vinden de selectietrainingen plaats.
Helaas gaat dit ten koste van de trainingstijden van enkele elftallen.
Hieronder het schema van de tijden en velden
 Donderdag 21 Mei 19.00 - 20.30 uur Veld 1  Selectietraining MC1
Donderdag 21 Mei 18.00 - 19.30 uur Veld 2  Selectietraining JD1
Donderdag 21 Mei 19.45 - 21.15 uur Veld 2 Selectietraining MA1
 
Woensdag 27 Mei 19.00 - 20.30 uur Veld 1 Selectietraining MB1
 
woensdag 25 maart 2015
Beste ouder(s)/verzorger(s) meisjes D/C/B,
HVS heeft je hulp nodig.
Veel vrijwilligerswerk wordt al verzet door trainers/coaches en teambegeleiders, dat is geweldig. Voor al deze vrijwilligers zoekt HVS nog ouders die het aanspreekpunt oftewel lijncoördinator willen zijn voor de ouders, spelers en trainers/coaches in de C-lijn en de B-lijn.
 
dinsdag 10 maart 2015

Nieuwsafbeelding

Beste Leden,
Zoals reeds aangegeven zal het nieuwe clubhuis spoedig worden gerealiseerd.

De werkzaamheden zullen deze week aanvangen en worden verdeeld in een aantal fasen. De eerste fase is de realisatie van de aanbouw. Deze start vanaf 13 maart en duurt circa 4 tot 5 weken. Voor de veiligheid zijn hekken geplaatst en zal van binnenuit nog geen doorgang worden gemaakt tot dat alles gereed is.
 
Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP


Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB

Sponsoren

Nieuwsfeed
 
Weer & Verkeer

Verkeershinder
Verkeershinder Roomburg
Volvo driving Dutch hockey
Verdien € 1000 voor HVS, koop of lease bij Volvo Van der Wulp in Spijkenisse, klik hier
klik hier voor alle informatie over de Volvo clubbonus